- Kult show!

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet.no): Les hver detalj om Britney-showet og reaksjonene fra fansen.

Britney Spears avsluttet konserten sin i Oslo med Oops...! I Did It Again. Flammene slo opp fra golvet da siste låt begynte - og slo opp igjen da popstjernen ble senket ned i golvet.

Lyset kom på, men tilskuerne var fremdeles i fyr og flamme. Caroline Løvestad Næss (12), Sunniva og Maiken Richardsen (begge 13) og Katrine Ljostad (13) var enstemmige i sin dom.

- Konserten var kjempebra. Den var helt topp, sier de.

Jentene sto rett foran Britney, ved en sperring som var satt opp slik at de yngre skulle få komme tett opptil scenen.

- Det var fint å stå helt foran. Lysshowet og dansingen var stilig.

Bedre enn DDE og Boyzone

Caroline har tidligere vært på DDE-konsert og Katrine har sett Michael Jackson. Men det kunne ikke måle seg med Britney.

- Britney har mye bedre sanger enn DDE, sier Caroline.

To andre fans som hadde funnet veien, var venninnene Maren (15) og Mari (14). Mari har tidligere vært på Boyzone-konsert.

- Det var bedre enn Boyzone, sier hun.

- Dette var et kult show. Effektene og dansingen var stilig. Alt var bra.

Fyrverkeri

Showet begynte med en videointroduksjon, og da Britney dukket opp på scenen og sang «Crazy», ble det vill jubel. Det smalt i fyrverkeri så alle over 20 hoppet. De under 20 hoppet også, men det var i takt med musikken.

Deretter fulgte «Stronger», og publikum klappet i takt til musikken. Til «What You See Is What You Get» kastet Britney klærne, og ble stående i en rosa topp og blå bukse. Hun tok på seg en cowboyhatt, som hun kastet til publikum, mens fyrverkeriet fortsatte å smelle.

Så snakket hun litt til publikum, ønsket dem velkommen, fortalte hvor glad hun er i dem og sa takk mange ganger. Etter monologen satt Britney foran på scenen i en stol, og sang «From The Bottom Of My Broken Heart».

Deretter fulgte en ørliten pause, mens scenen ble omdekorert. Fire tilskuere som var plukket ut på forhånd, ble tatt opp på scenen. Alle fikk en oppgave, og den som løste den best, fikk møte Britney. De lekte både fisk, kyllinger og hunder, men det var jenta som sang «Lucky» som fikk møte sitt idol. Det var en begivelse som varte i ti sekunder, der hun tok Britney i hånda, snakket et par ord med popstjernen, og ble sendt av scenen.

Marineuniform

Så var det tid for «Born To Make You Happy». Da hadde Britney skiftet til hvit topp og hvit bukse. Stemningen var ikke allverden, men ved neste sang - «Lucky» - tok publikum av. Britney skiftet igjen. Denne gang kom hun fram i marineuniform (med kort skjørt - selvfølgelig) og rosa underskjørt. Det ble allsang, og såpebobler ble blåst utover publikum.

Neste sang var «Sometimes», og Britney var tilbake i hvit topp og hvit bukse. Danserne skjøt med vannpistoler på publikum, og det ble kastet ut noen badeballer.

Etter et nytt sceneskift, og en ny monolog der Britney takket alle enda en gang, satt hun i toppen av en trapp, og fremførte «Don't Let Me Be The Last To Know», mens hun var iført brudekjole.

Så fulgte et forrykende danseshow, før Britney dukket opp i en kjole som til forveksling liknet en japansk kimono - hadde det ikke vært for at kjolen dekket hele scenen.

Britney ble heist opp i lufta, og kjolen fungerte nesten som et teppe foran scenen på i et teater.

Kjempeutringning

Den mest utfordrende klesdrakta så langt, tok hun på seg under neste låt. «Don't Go Knocking On My Door», ble framført mens hun hadde på seg en lilla kjole samme type kjempeutringning som på kjolen hun brukte 17. januar i år under American Music Awards i Los Angeles. Ordet «trang» er ikke dekkende for størrelsen på buksa.

Den lilla kjolen hadde hun også på seg under «Satisfaction (I Can't Get No)». Så ble det en ny Britney-monolog, som ble fulgt av et rått danseshow som høstet nesten like mye applaus som hitten «Lucky».

Den nest siste låta var «...Baby One More Time». Da hadde hun en lang, hvit t-skjorte og et rutete skjørt som rakk henne til knærne.

Det smalt i fyrverkeri, og hun kastet klærne, slik at hun ble stående i en trang cheerleader-skjorte, og et gult miniskjørt så lite at det egentlig burde blitt kalt «belte».

Store mengder papirdryss ble sendt utover publikum, før det ble helt stille. Publikum sang refrenget.

BH med flammer

Det ble 30 sekunders pause, før Britney fullførte låten til høylydt applaus. Så introduserte hun danserne og bandet sitt, og takket for seg. Det tok lang tid før det skjedde noe, og flere gikk fordi de trodde showet var over. Men det er aldri slutt før lyset kommer på. Etter flere minutter ble det sendt et videoinnslag.

Så slo flammene opp fra scenen, og «Oops...! I Did It Again» ble møtt med hysteriske skrik. Britney ankom i svart BH med flammestriper, og en åletrang bukse som også hadde flammer. Hun ble heist opp i været, og avsluttet showet med å bli senket ned i golvet, mens fire flammer slo opp foran henne.

Først da ble det lyst.

FØRSTE AKT: Pressen fikk bare ta bilder under de to første sangene. Da var Britney ikledd dette.
<B>BEDRE ENN BOYZONE:</B> Venninnene Maren (15) og Mari (14) mener Britney innfridde forventningene.
<B>KULT:</B> Caroline Løvestad Næss (12), Sunniva og Maiken Richardsen (begge 13) og Katrine Ljostad (13) var enstemmige i sin dom: Kjempebra.
DANSET: Fansen var imponert over dansingen og showet.
CRAZY: Britney ble møtt med vill jubel da showet begynte.