Kulturkarusell

Under «Taliban» er paradoksalt nok det meste lov. Et kulturtalkshow som i kveld sveiper innom rock, kortfilmfestival og alternativt teater.

«Taliban - et talkshow fra scenen» er mest kjent fra Blå i Oslo, nå også på Blæst i Trondheim. Fra gang til gang plukkes det ut fenomener i kulturlivet som presenteres og diskuteres.

Denne gangen er det musikkbyen Trondheim, kortfilmfestivalen Minimalen, teaterscenen Avant Garden og musikeren Askil Holm som settes i fokus. Tone Donald og Christer Gilje fra Kaliber på P3 skal lede showet.

Mange mener Trondheim er Norges rockeby. I kveld gjøres det opp status - Hva skjer på musikkfronten i byen?

Så går stafettpinnen videre til den nylig avsluttetde filmfestivalen «Minimalen». Byens filmfolk forteller og viser filmeksempler.

På Avant Garden er det ny sjef. Silje Engeness kommer for å fortelle hva som skal skje på Trondheims alternative teaterhus i nærmeste fremtid.

I tillegg blir det musikkbidrag fra Askil Holm. Aktuell med EP\'n «The boy with the boomerang», er det første gang han stiller opp på en scene med fullt band. Bestående av medlemmer fra kjente Trondheimsband som Cadillac, Tugboat og James Band.

Her kan du lese mer om kortfilmfestivalen Minimalen og Teaterhuset Avant Garden. Og musikeren Askil Holm kan du høre på og lese om på Freetrax.