Kun om natta

Vil du se Eminems nye video på MTV, må du snu døgnrytmen.

Musikk-kanalen vil skåne yngre seere for videoen «Purple Hills» ved å kun sende den nattestid. Eminem og bandet D12 synger for mye om dop, synes MTV.

I flere dager diskuterte plateselskapet Shady Records, distributøren Interscope og MTV hva de skulle gjøre med den kontroversielle videoen. Resultatet ble at låta «Purple Pills» ble omdøpt til «Purple Hills», videoen ble klippet om og alt pillepratet ble tonet ned. Likevel ble det for sterk kost til at MTV vil sende den mens det enda er lyst ute, melder nettstedet eonline.no.

D12 er Eminems ti år gamle bandprosjekt som han tok pause fra for å prøve seg som soloartist. De har nå gitt ut cd'en «Devil's Night» hvor tekstene er i kjent Eminem-stil.

- Folk blir sure fordi tekstene reflekterer samfunnet. Vi skriver bare om all den dritten som finnes. Vi har ikke funnet på noe av dette selv - handikappede, feite mennesker og sånne ting, sier D12-rapperen MC Proof.

GROV I MUNNEN: Eminem er for dopfiksert for MTVs dagseere. Bildet ble tatt denne uken da Eminem som egentlig heter Marshall Mathers III møtte i retten for våpenbesittelse. Dommeren ga ham et års prøvetid med kommentaren: «Don't misstep. Don't fall down. Now is the time for you to please stand up.»