Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kundene rømte fra metalband på kjøpesenter

- Verre enn bombingen av London under 2. verdenskrig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dommedagsrockerne i Burning Memory skremte bort kjøpesenterkundene da de spilte konsert i Glasshuset i Bodø, skriver Avisa Nordland. Bodø Ungdom Mot Narkotika arrangerte konserten, som fant sted lørdag formiddag.

Flere band spilte etter tur. Men da metallbandene Burning Memory og Sacramental fall entret scenen, rømte kundene.

Shirley Bottolfsen ringte politiet da hun ikke fikk kontakt med senterledelsen.

- Dette var verre en bombingen av London, sier hun til avisa.

Nå raser butikkeierne mot arrangementet og lydstyrken på de to metall-konsertene. Bjørn Roger Jervik, daglig leder i Narvesen, hevder at de tapte 10 000 - 15 000 kroner mens konserten pågikk.

Bandmedlemmene i Burning Memory syntes det var tøft at kundene gikk.

- Det var bare gøy at de gikk. Det var deres måte å vise at de ikke bryr seg, sier Fredrik Johnsen til Avisa Nordland.

Roger André Olsen fra Ungdom Mot Narkotika var ansvarlig for konserten. Han er skuffet over reaksjonene og påpeker at konserten var avtalt med senterledelsen på forhånd. Han sier til avisa at de visste hvor høy musikken skulle være.

Høylytte: Burning Memory bryr seg ikke om at de skremte vekk kundene da de spilte konsert på kjøpesenteret i Bodø. Foto: AVISA NORDLAND
Høylytte: Burning Memory bryr seg ikke om at de skremte vekk kundene da de spilte konsert på kjøpesenteret i Bodø. Foto: AVISA NORDLAND Vis mer

- Det er ikke folkemusikk og svensktoppen vi hører på. En del av ungdomskulturen er faktisk rap, dance og metal. Shirley bør forresten ta en hørselstest hvis musikken i Glasshuset var for høy, sier han.

image: Kundene rømte fra metalband på kjøpesenter