Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Kunne dødd av kokain

Les Korn-sjef Jonathan Davis svar til dere lesere.

(Dagbladet.no(Dagbladet.no): Det har strømmet inn med spørsmål fra dere lesere, og Davis fortalte Dagbladet.no at han satte stor pris på all oppmerksomheten fra norske lesere.

Nedenfor finner dere noen av de svarene Davis skrev til Dagbladet.nos lesere. Svarte blant annet på hvordan det er å være nygift, kokain-problemen, når og om de kommer til Norge.

Davis og Korn har vært et av verdens ledende metalband de siste ti åra, helt siden førsteskiva «Korn» dukket opp fra intet med sin hybrid-metal der alt fra Slayer og Pantera til N.W.A stod på referanselista.

Dette albumet markerer for mange også starten av Korns lederposisjon innen nu-metal.

Du kan mene hva du vil om denne kommersielle monstersjangeren, men sett i etterkant er det ingen tvil om at Korns kanontunge sjustrengsgitarer og Jonathan Davis lett forstyrra, aggressive og destruktive vokal har vært en musikalsk maktfaktor millioner av tenåringer og andre har omfavnet, og det har vært fortjent.

Korn er for tida aktuelle med samleskiva «Greatest Hits».

Les svarene

<B>MØT DAVIS: Korns frontmann møter Dagbladet.nos lesere. Send inn spørsmål nå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media