Kunne nesten lukte Britney svette alkohol

Superstjerna slaktes i Danmark. I dag spiller hun i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Popstjerna Britney Spears er i Oslo. I dag våkner hun til fullstendig slakt etter å ha avlevert en elendig konsert i København søndag kveld. Ifølge avisene skyldes det ikke minst at hun var ute og drakk til halv seks om morgenen samme dag.

- All energien var lagt i et peep-show med lakk, lær, undertøy og onani-lære. Ikke engang riktig sang var det plass til. Sist hun ga konsert sang hun i det minste. Og den gang virket hun oppriktig glad for å opptre. Nå kjørte maskinen bare. Uten lidenskap. Og med de samme standardtaler hun har brukt hver kveld siden sin turnéstart den 2. mars, skriver avisa B.T. og gir henne en av eks mulige stjerner.

Også avisa Ekstrabladet kliner til i papirutgaven sin i dag.

- Pornopop uten potens. Bare ved å se på storskjermen kunne man nesten lukte hvordan Britney svettet alkohol, skrev anmelderen ifølge VG.

Avisa ga henne to av seks mulige stjerner.

For de mange tusen som har kjøpt billett til hennes konsert i Oslo Spektrum i kveld, får vi håpe at hun er kvitt er fyllesjuka og fått renset halsen.

Britney ankom i en privatjet klokke 00:26 i natt på Gardermoen. Hun ankom usminket, i caps og pelskåpe sammen med to livvakter og et par andre personer. Hun ble kjørt til sitt hotell i Oslo i en stor Mercedes, sammen med to menn.

Også utelivsavisa Urban slakter britney. Under overskriften "Britney - fri oss...", plukkes konserten fra hverandre. Britney valgte blant annet å levere hitene \'Baby One More Time’ og ‘... Oops I Did It Again’ i elendige jazzversjoner, skriver avisa.

Folk startet å gå allerede før konserten var slutt. De som hadde betalt for å se sexy sceneshow fikk isteden se dette:

- Det viste seg på tross av lett påkledning og masturbasjonsscener å være omtrent så opphissende som å sitte på en prompepute i en halv times tid, skriver anmelderen.

Orkesteret var så funky som en våt oppvaskklut, danserne klarte knapt å holde balansen og stemmen var like overbevisende som Bill Clintons "I did not have sex with that woman", skriver de.

<B>DÅRLIG:</B> Ikke mye lovende anmeldelser før konserten i Oslo i dag. Her Britney Spears i Holland på fredag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer