Kunsten å være Marit, 47 og et halvt

Marit Voldsæter sparer seg ikke i sitt tredje show som soloartist. Iallfall ikke så veldig mye.

USTRESSA: Marit Voldsæter nærmer seg raskt premiere på nytt show i Bergen, men har tingene såpass under kontroll at hun regner med å kunne feire jul uten å måtte stresse med «Rett fra skrumpleveren»-relaterte fortredeligheter. Forestillingen skal opp på Ole Bull Scene, der den i bakgrunnen spøkende Anne-Kat. Hærland holder på i disse dager. FOTO: TERJE MOSNES
USTRESSA: Marit Voldsæter nærmer seg raskt premiere på nytt show i Bergen, men har tingene såpass under kontroll at hun regner med å kunne feire jul uten å måtte stresse med «Rett fra skrumpleveren»-relaterte fortredeligheter. Forestillingen skal opp på Ole Bull Scene, der den i bakgrunnen spøkende Anne-Kat. Hærland holder på i disse dager. FOTO: TERJE MOSNES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN MELLOM BYGENE (Dagbladet): —Grunnideen i det nye showet? Jeg går jo i all hovedsak løs på meg sjøl, da.

Marit Voldsæter smiler avvæpnende over formiddagskaffen på Bocca, noen trappetrinn unna Ole Bull Scene der hun skal ha premiere på «Rett fra skrumpleveren» 30. januar.

Siden hun  verken virker synderlig selvskadet eller på randen av annet enn ivrig arbeidslyst, kunne hun kanskje utdype det der med å gå løs på seg sjøl?

—For eksempel ved at jeg sier noe i showet om det å være kvinne på førtisjuogethalvt og så smått begynne å bli litt klok, prøver hun.

—Forhåndsreklamen lokker med stikkord som «trening», «spa» og «yoga». Antyder du selvbiografisk utlevering fra scenen?

—Jeg er nok mer utleverende enn jeg har vært tidligere, men jeg har alltid vært litt for sjenert til å være en sånn som er veldig åpen om det helt private. Jeg har jo vært gift og skilt, men når det gjelder dét og barn og sånne ting, holder jeg det utenfor. Det er mest komfortabelt sånn.

—Tittelen «Rett fra skrumpleveren»?

—Jeg prøver vel å si noe om levd liv og.... men jeg håper ikke at jeg har skrumplever! Jeg har iallfall ikke merket noe til det, men mange i min alder er jo i faresonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer