Kunstige bølger, ekte glede

Badestrand midt i byen. Gåavstand fra jobben til stupetårn og halvannen meter høye surfebølger. Dette er tiltak som skaper mer enn de koster og gjør byen levende.

EN SKUMMENDE GOD IDÈ: I Melbourne har lokale arkitekter og globale ingeniører lagt fram forslag om et bølgebasseng midt i byen. Illustrasjon: Damian Rogers Architecture, Arup and Squint/Opera
EN SKUMMENDE GOD IDÈ: I Melbourne har lokale arkitekter og globale ingeniører lagt fram forslag om et bølgebasseng midt i byen. Illustrasjon: Damian Rogers Architecture, Arup and Squint/Opera Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BYUTVIKLING: Vi mennesker er grådige. Vi liker å breie oss. Når tomrom oppstår i byen, fyller vi dem så raskt vi makter. Og selv om tomrommene er dyrebare og reguleres av instanser med mektige målebånd, gjelder det å være tidlig ute. Hvis lokale ildsjeler ønsker å anlegge en park, må de være kjappe i frasparket, så ikke luringene anlegger parkering.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer