Kunstinteressert ville kjøpe bildet av korsfestet Listhaug

- Men da måtte han kjøpe hele veggen.

BERGENSATTRAKSJON: Natt til 2. påskedag festet gatekunstneren dette veggmaleriet av Sylvi Listhaug på hjørnet mellom Hans Holmboe gate og Fosswinkelsgate i Bergen. Nå sitter det dønn fast. Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix
BERGENSATTRAKSJON: Natt til 2. påskedag festet gatekunstneren dette veggmaleriet av Sylvi Listhaug på hjørnet mellom Hans Holmboe gate og Fosswinkelsgate i Bergen. Nå sitter det dønn fast. Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det mye omtalte bildet av en korsfestet Sylvi Listhaug, har trukket til seg både nysgjerrige tilskuere og kunstinteresserte som vil kjøpe bildet.

Bildet er en del av hjørneveggen og bygget Fosswinckels gate 20 i Bergen. Dersom noen ønsker å kjøpe det, så er det altså ikke så enkelt.

- Ja, vi fikk en forespørsel, men da må han kjøpe hele veggen, sier styreleder i sameiet, Jan Willy Rasmussen, muntert til Dagbladet.

En kunstsunt-snakkis

Mandag morgen våknet Bergen og Sameiet Fosswinckels gate 20 til et kunstverk, et veggmaleri som er blitt en snakkis over hele landet. Det er et maleri av en korsfestet Sylvi Listhaug signert gatekunstneren AFK Street Art.

Bildet har tittelen «Making a martyr».

Styrelederen forteller om en litt spesiell avslutning på påsken. Rasmussen opplyser at hans første arbeidsdag etter påsken stort sett har gått med til å snakke med mediene om kunstverket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer