Kupper ekskolleger i TV2

Eks-TV2-direktør Finn H. Andreassen er på jakt etter opptil 20 av TV2s ledere. De lokkes med dobbel lønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men foreløpig har den tidligere viseadministrerende direktørens raid mot gamlearbeidsplassen vært mislykket.

Får lønn av Kåre

Tre TV2-avhoppere, Trygve Rønningen, Per Schrader-Nielsen og Steinar Brændeland står fortsatt på TV2-sjef Kåre Valebrokks lønningsliste. Men det har ikke hindret dem i å prøve å få en rekke av sine gamle kolleger over i sitt nystartede firma tv-kanalen.net, som holder til på Skøyen i Oslo.

Firmaet, med Finn H. Andreassen i spissen, skal produsere og levere programmer som igjen skal sendes på nye distribusjonskanaler, såkalt bredbånd, der blant annet Telenor ser ut til å bli en sentral aktør.

Navnelisten

Etter det Dagbladet kjenner til skal headhuntingen vært spesielt rettet mot de mest dyktige og sentrale folkene i produksjonsledelsen og markedsavdelingen i TV2.

Prosjektlederne Arild Brubak, Rolf Wenell og Roy Leraand skal alle stå på tv-kanalens ønskeliste. Markedsavdelingen er også forsøkt tappet for personer som den nyansatte salgsdirektøren Bjørn Gunnar Rosvoll, enda ferskere markeds- og profilsjef Ole Eliassen, samt Jon Grøholdt og Geir Sundkøien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer