Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kurt Bakkemoen er død

Det melder VG.

DØD: VGs musikkjournalist Kurt Bakkemoen (t.h) har gått bort. Her sammen med kulturjournalist Anders Grønneberg (t.v) og daværende president Grand Prix-klubben, Kato Hansen (midten) i 2008.
DØD: VGs musikkjournalist Kurt Bakkemoen (t.h) har gått bort. Her sammen med kulturjournalist Anders Grønneberg (t.v) og daværende president Grand Prix-klubben, Kato Hansen (midten) i 2008. Vis mer

(Dagbladet): «Vår gode venn og kollega Kurt Bakkemoen er død, 62 år gammel. I VGs kultur- og underholdningsavdeling, Rampelys, er dermed en hel epoke avsluttet.»

Det er VG som i kveld melder om bortgangen til musikkjournalist Kurt Bakkemoen.

Bakkemoen har jobbet flere tiår i VG, hvor han blant annet var Melodi Grand Prix-reporter. I høst gikk han imidlertid av med pensjon.

- Dette var en dedikert underholdningsjournalist, med en utrolig folkelig appell. Han hadde folkelig bred interesse, og var godt likt av kolleger og folk i bransjen. En utrolig trivelig journalist, sier kulturjournalist i Dagbladet, Anders Grønneberg, som ved en rekke ganger har jobbet sammen med Bakkemoen.

Årsaken til dødsfallet er ikke kjent.