Kurt Cobain: Avvist og latterliggjort

Dokumentarfilmen om musikerens liv er brutalt ærlig.

SE DEN PÅ CINEMATEKET: Dokumentaren «Montage of Heck» viser fram hittil ukjente sider ved Kurt Cobain. Den vises i dag på Cinemateket  i Oslo. Alle foto: «Montage of
Heck»/Arts Alliance
SE DEN PÅ CINEMATEKET: Dokumentaren «Montage of Heck» viser fram hittil ukjente sider ved Kurt Cobain. Den vises i dag på Cinemateket i Oslo. Alle foto: «Montage of Heck»/Arts Alliance Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første gang moren til Kurt Cobain hørte det som skulle bli 90-tallsklassikeren «Nevermind», det millionselgende og toneangivende gjennombruddsalbumet til Nirvana, begynte hun å gråte.

Ikke av lykke. Av redsel. 

- Jeg sa til Kurt: «Dette kommer til å forandre alt. Du må se å feste setebeltet, for dette er du ikke klar for, forteller Cobains mor, Wendy O'Connor, i dokumentarfilmen «Montage of Heck».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer