Du leser nå Dagbladet Pluss
SE DEN PÅ CINEMATEKET: Dokumentaren «Montage of Heck» viser fram hittil ukjente sider ved Kurt Cobain. Den vises i dag på Cinemateket  i Oslo. Alle foto: «Montage of
Heck»/Arts Alliance
SE DEN PÅ CINEMATEKET: Dokumentaren «Montage of Heck» viser fram hittil ukjente sider ved Kurt Cobain. Den vises i dag på Cinemateket i Oslo. Alle foto: «Montage of Heck»/Arts Alliance Vis mer

Kurt Cobain: Avvist og latterliggjort

Dokumentarfilmen om musikerens liv er brutalt ærlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Første gang moren til Kurt Cobain hørte det som skulle bli 90-tallsklassikeren «Nevermind», det millionselgende og toneangivende gjennombruddsalbumet til Nirvana, begynte hun å gråte.

Ikke av lykke. Av redsel. 

- Jeg sa til Kurt: «Dette kommer til å forandre alt. Du må se å feste setebeltet, for dette er du ikke klar for, forteller Cobains mor, Wendy O'Connor, i dokumentarfilmen «Montage of Heck».

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer