Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kurt er singel

Slutt mellom ham og samboeren.

(Dagbladet.no): Samboerparet, som har vært sammen i ti år og var forlovet, gikk fra hverandre i jula.

Kurts manager Jan Fredrik Karlsen bekrefter at forholdet er over til Se og Hør.

Paret har en sønn på 4 og en datter på 7, nå blir Kurt helgepappa for de to barna sine. Familien har til nå bodd i Kurts enebolig i Ytre Arna. Det er ikke kjent hvem av de to som blir boende her.

Etter at Kurt vant Idol i 2003 har livet endret seg radikalt for rørleggeren fra Bergen, som har lagt det yrket på hylla. Da han også ble verdensidol ble livet svært travelt for bergenseren, som har vært mye ute på reise det siste året. Mye av ansvaret hjemme har falt på ekssamboeren.

- Jeg må innrømme at jeg savner ungene noe helt forferdelig. Det er klart at samboeren min Kristine til tider har vært både mamma og pappa. Det kan være tøft, og det er klart at det til tider går både opp og ned mellom oss, sa han til Se og Hør for et par måneder siden.

<B>DRO TIL NEW YORK:</B> Kurt og samboeren Kristine Jacobsen <a href="http://www.dagbladet.no/kultur/2003/06/01/370123.html">dro til New York</a> sponset av Se og Hør da Idol var vunnet.
<B>GIFTET SEG ALDRI:</B> Kurt Nilsen og samboeren Kristine ble sammen da han var 16 år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media