Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kurt kuppet av Se og Hør

Etter hektiske uker med «Idol»-hysteri stakk Kurt Nilsen (24) i går av gårde til New York med samboeren Kristine Jacobsen (25). Se og Hør betaler.

GARDERMOEN (Dagbladet): - Nå skal jeg endelig få Kurt litt for meg selv. Vi har ikke sett for mye til hverandre de siste månedene. Jeg har vært i USA før, men aldri i New York, sier Kristine Jacobsen.

Barnefri ferie

I går reiste Norges nye popstjerne sammen med sin mangeårige samboer og kjæreste til New York.

Med på lasset er også Kurts manager Jan Fredrik Karlsen, best kjent som leder av «Idol»-juryen.

Kristine Jacobsen er glad for å få en langweekend i New York med sin kjære. Allerede når de kommer tilbake midt i neste uke, må Kurt jobbe med popkarrieren. Da blir det mindre tid til familieliv. Singelen «She's So High» blir gitt ut neste uke, og er allerede forhåndssolgt i 20000 eksemplarer.

- Det blir mye jobbing når jeg kommer tilbake. Derfor skal vi nyte dagene i New York nå, sier Kurt.

Skriver autografer

Han får ikke stå lenge i fred. Fans sperrer øynene opp ved innsjekkingsskranken, og Kurt må skrive autografer og bli tatt bilde av.

Parets to barn, Erik (3) og Marte (6), ble igjen hjemme. Nå skulle pappa og mamma få sin etterlengtede kjærlighetsferie.

Kjøpt og betalt

Se og Hør har gjort en eksklusiv avtale med Kurt Nilsen. Kurt har hele tida skjermet familien sin for mediene. Men det gjelder ikke Se og Hør, som har vært «Idol»-sponsorer. I forrige ukes utgivelse av Se og Hør sto Kurt fram med hele familien, og USA-turen er betalt av ukebladet.

Se og Hørs fotoreporter Jan-Petter Dahl gjør alt han kan for at Dagbladet ikke skal få tatt bilde av Kurt og Kristine sammen på Gardermoen.

Han gir paret helt klare instrukser, og etter at de har sjekket inn - hele tida vendt bort fra Dagbladets fotograf - haster de av gårde gjennom sikkerhetskontrollen.

TV2s informasjonsansvarlig Bjarne Laastad opplyser at Se og Hør var «Idol»-sponsorer sammen med Coca-Cola og Burger King.

- Men det betyr ikke at de har noen særavtaler med Kurt på redaksjonelle ting, sier Bjarne Laastad.

KJÆRLIGHETSTUR: «Idol» har snudd opp ned på livet til Kurt Nilsen. Men i går reiste han og samboeren vekk, til New York, for å få litt fred. Se og Hør betaler gildet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media