Julekonserter

Kurt Nilsen på omsetningstoppen. Disse artistene håver inn på din julestemning

Omsetter for millioner.

JULESTEMNING: Helene Bøksle, som holder 32 konserter før jul, innrømmer at det er hard konkurranse, og sier hun ikke tar lett på å holde julekonserter. FOTO: HÅKON EIKESDAL
JULESTEMNING: Helene Bøksle, som holder 32 konserter før jul, innrømmer at det er hard konkurranse, og sier hun ikke tar lett på å holde julekonserter. 
FOTO: HÅKON EIKESDAL
Vis mer
Publisert

Hver adventstid fylles kirker, teatre og kulturhus til randen, når artister og teateroppsetninger skal gi oss julestemning. Etter at Taran AS startet med julekonserter i norske kirker for 29 år siden, har mange fulgt etter.

Kurt Nilsen ser ut til å beholde fjorårets tittel som kongen over julekonsertene, med hele 39000 billetter fordelt på 21 konserter. Billettprisene varierer fra 470 til 625 kroner, avhengig av spillested.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer