Kurt og godt Anastacia

Anastacia kom, så og fløy. Kurt Nilsen hadde helt riktig ingen sjans på en drink med verdensstjernen i hjembyen. Men nå tar han ett års fri - i Bergen.

BERGEN (Dagbladet):-  Det er jo ikke så kaldt som jeg trodde her, ropte Anastacia, klar til å ta av seg boblejakka etter første sang. Hun hadde kledd seg godt for Bergensvisitten.

Med latinske vrikk, muntre tilrop til publikum og treffende vink så enhver følte seg utvalgt, leverte Anastacia hits som «I\'m outta love» og «Left outside alone». Ved billettluka solgte Kreftforeningen rosa armbånd til inntekt for brystkreftsaken. Anastacia fikk brystkreft i 2003 i en alder av 30. Den siste plata hennes «Anastacia» ble spilt inn rett etter operasjonen.

Hun har stått åpent fram om sin sykdom og tanker rundt kreft, liv og død.Anastacia Lyn Newkirk er på Europaturné, hun er langt mer populær i Europa enn i hjemlandet USA. I går hørte 11 000 Anastacia i Bergen. Hundreårsmarkeringen 2005 som hadde invitert dama, hadde fortsatt 2000 usolgte billetter.

Kurt Nilsen som varmet opp for Anastacia, hadde ingen problemer med å ikke være hovedstjerne denne kvelden.

-  For meg er det en ære å få varme opp for Anastacia. Den dama har jo flere hiter enn mora mi har gardiner, og mora mi har mange gardiner, lo Kurt, godt fornøyd med sin siste konsert på hjemmebane før han tar ett års permisjon.

-  Norge er et lite land, jeg kan jo ikke spille for mye. Nå skal jeg være sammen med ungene og kjæresten min, fiske, koke poteter og bygge på huset mitt.

-  Får du en fest med Anastacia, da?-  Tviler på at en firebarnsmor med kreft er særlig lysten på å ta seg en Smirnoff på byen.

-  Men det skal du?-  Må jo feire at jeg spiller i Bergen. Her kan jeg rope ut, så er de der.

KALDT: Anastacia troppet opp i boble- jakke og kastet den ikke før hun hadde danset seg varm foran 11 000 i Bergen i går.