Kutt i Absolutt

TV 2 reduserer fra fem til en sending i uken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) TV 2 har bestemt seg for å kutte ned på antall sendinger av programmet «Absolutt underholdning». Det bekrefter redaktør Bård Espen Hansen overfor Dagbladet.no.

- «Absolutt underholdning» vil gå fra å være et daglig program, til å bli et ukentlig program. Men sendedag og sendetidspunkt er foreløpig ikke klart, sier Hansen.

Han kan derimot opplyse om at sendetiden dobles, og at den nye sendetiden vil være på 30 minutter.

Programmet har opplevd et fall i seertall etter at sendetiden ble flyttet en time frem. Nå har TV2s ledelse bestemt at de nye seertallene ikke er bra nok, og at programmet må flyttes:

- Som følge av flyttingen av «Tabloid» til «Absolutt»s tidligere sendetidspunkt klokken 19 ble Absolutt flyttet til kl. 18. Det har vist seg at det er for tidlig på døgnet til å for å få tilstrekkelig med seere, og Absolutt blir nå flyttet til et tidspunkt som kan gi flere seere, sier Hansen.

TV 2 har også et annet ukentlig underholdningsprogram, «God Kveld Norge», som ledes av Dorthe Skappel. Hansen påpeker imidlertid at omgjøringen av «Absolutt underholdning» til et ukentlig program, ikke vil påvirke kanalens andre underholdningsprogram, og at de to programmene har forskjellige profiler:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer