Kuttene i TV 2: - Kan bety høyere priser

TV-ekspert mener kanalens omstillingsprosjekt kan bety at seerne må belage seg på å betale mer.

TV 2-PROFILER: TV 2 skal inn i en stor omstillings- og kuttprosess fram mot 2020, og åpner for at samtlige ansatte kan søke sluttpakke. «Senkveld med Thomas og Harald» (bildet) er et av kanalens flaggskip, med programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg i spissen. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TV 2-PROFILER: TV 2 skal inn i en stor omstillings- og kuttprosess fram mot 2020, og åpner for at samtlige ansatte kan søke sluttpakke. «Senkveld med Thomas og Harald» (bildet) er et av kanalens flaggskip, med programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg i spissen. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kom nyheten om at TV 2 må kutte 350 millioner kroner innen 2020 og at samtlige ansatte får tilbud om sluttpakke.

- Tiden for gradvise endringer i bransjen er over, og tiden for gradvise endringer i TV 2 vil også være ved veis ende. Nå handler det om å ruste oss best mulig for videre vekst, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en pressemelding.

Høyere priser og mer reklame På møtet ble det også klart at kanalen skal satse sterkt på TV 2 Sumo, og har som mål å tredoble antall Sumo-abonnenter.

- Som forbruker kan dette bety høyere priser og mer reklame. Eventuelt kan det bli mer reklamefinansiering på Sumo. Men det går en grense for hvor mye man vil betale og for hvor mye reklame man vil se, sier TV-sjef i Carat, Morten Wiberg.

Men han understreker at TV 2 gjør dette for å bli bedre, ikke for å miste seerne.

Til tross for harde nedskjæringer i tida framover, tror Wiberg at TV 2 vil komme tilbake for fullt.

- Det er ingen grunn til å tro at ikke TV 2 vil fortsette å være landets ledende kommersielle TV-kanal. TV 2s gullalder er på ingen måte over, sier Wiberg til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer