Kutter 10 årsverk i Kanal 24

Kanal 24 legger ned programmer og kutter ut profilerte navn for å spare 30 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kanal 24 legger ned programmer og kutter ut profilerte navn for å spare 30 millioner med effekt fra neste år. I tillegg kutter kanalen ut sitt abonnement fra NTB.

Fem ansatte har fått tilbud om sluttpakke. To ansatte har fått spørsmål om de kan gå ned til 50 prosents stilling. De det gjelder har frist til mandag med å svare på tilbudet.

Om ikke de godtar tilbudet vårt må vi starte en prosess med å si opp ansatte, sier sjefredaktør Arne Krumsvik til Dagbladet.no.

Profilerte navn

Det er også en fare for at programledere som leverer stoff til forskjellige produksjonsselskap går tapende ut av nedskjæringsprosessen.

Kanal 24 kjøper i dag inn en rekke program fra eksterne produsenter. Kanal 24 vil fortsette med noen av programmene, men de skal i stedet produseres internt, og av fast ansatte.

- Vi ble kalt inn på et møte i ettermiddag, men jeg kan ikke si så mye om hva som kom fram der, fordi det er flere ansatte som ikke er informerte ennå, sier leder i stasjonens redaksjonsklubb, Christian Grotnes Halvorsen.

På møtet understreket ledelsen i kanalen at de skal opprettholde konsesjonsforpliktelsene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer