- Kutter ikke prisen på Wii

Men Xbox 360 har solgt mest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sony har gjort det med sin PlayStation 3. Microsoft gjør det med sin Xbox 360.

Men Nintendo, som har hatt enorm suksess med sin lille Wii, akter ikke å kutte prisen på spillkonsollen nå før julesalget.

- Vi fokuserer fortsatt på å møte den enorme etterspørselen. Et priskutt er noe vi overhodet ikke vurderer, sa Nintendo-president Satoru Iwata i dag, melder AP.

Iwata kunne også fortelle at Nintendo nå sender ut 1,8 millioner Wii-konsoller per måned, men at de likevel ikke vil klare å ha nok maskiner i butikkene før jul.

Til sammen er det nå ifølge AP solgt 13,2 millioner Wii-konsoller. I dag kunne Microsoft melde at de har solgt 13,4 millioner Xbox 360, mens Sony frem til 30. september hadde solgt 5,59 millioner konsoller.

Wii-tallet vil nok øke kraftig i tiden som kommer - spesielt nå som Nintendo ifølge Iwata også skal lansere spillmaskinen i Kina.

- Vi har knapt nok Wiier til å møte den internasjonale etterspørselen i år. Men neste år, da kan vi ta Wii til Kina, sa Iwata, og fortalte at spillselskapet fortsatt må jobbe endel med kinesiske utviklere for å lage spill tilpasset det nye markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer