Kvalitetspolicy

April 2018

Dagbladets kvalitetspolicy

Utskjelt og utsolgt. Uredd og modig. Kilder, lesere og publikum stiller store krav til oss. Ikke bare hva vi rapporterer, men også hvordan vi opptrer. Som ansatt i Dagbladet representerer du mediehuset hver gang du er i kontakt med noen. Formålet med en kvalitetspolicy er å gi de ansatte retningslinjer for hvordan vi jobber i Dagbladet og hvordan vi skal møte omgivelsene.

Dagbladet-gutten
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Selskapets formål er å drive den i Oslo utkommende ­digitale og trykte avis Dagbladet, idet avisen skal fortsette som et uavhengig venstreorgan for frisinnet og frem­skritts­­vennlig politikk i nasjonal, sosial og øko­nomisk ­henseende. Selskapet skal også kunne drive forlags- og trykkerivirksomhets samt annen beslektet virksomhet. Virksomheten skal ikke tjene private eller personlige ­formål eller interesser av noen art.»

Dagbladet er et multimedialt mediehus. Dagbladets ­journalistiske kjerneområder er nyheter, sport, kultur, ­underholdning, forbrukerstoff, meninger og Magasinet. Vår oppdrags­giver er leserne og seerne våre. Dagbladet skal med sin journalistikk granske makten og sette dags­orden, men også begeistre og underholde.

Dagbladet er avisa med hjerte for de svake og muskler i møte med de sterke. Dagbladet er uavhengig og makt­kritisk. Dagbladet skal jobbe for å avdekke kritikk­verdige forhold gjennom å granske alle typer makthavere - både offentlige og private - for å hindre overgrep, forsømmelser, korrupsjon og makt­misbruk. Dagbladet skal ha uredd og modig journalistikk og kommentarer. Vi skal være landets viktigste arena for offent­lig debatt og sentrale samfunnsspørsmål, uansett plattform.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer