Kvalm av kjendis-kritikk

Aqua-Lene blir kvalm av norske kjendiser når disse uttaler seg om brystene hennes. Popdronningen mener hun ikke trenger å stå til ansvar for alt hun gjør.

- Puppedebatten viser hvor smått og trangsynt Norge er. Det sier litt om dette landet når man starter en debatt om en kjent persons bryster i avisen, sier Nystrøm til VG.

Lene sier at hun er klar over at hun er en rollemodell for mange jenter, og hun mener at hun setter en sunn standard på mange områder:

- Jeg skjønner det med å være rollemodell, og det ansvaret har jeg tatt i mange år. Jeg røyker ikke, jeg drikker nesten ikke, du ser meg ikke rave full rundt i gatene. Men noe må være private valg. Jeg skal ikke stå til ansvar for alt jeg gjør, sier hun til avisa.

De siste dagene har Nystrøm hatt ferie, og hun har brukt dagene til å flytte inn i sin nyinnkjøpte leilighet i London. Hun kom til Oslo i går, og etter å ha møtt pressen og gjort unna prøvene i Oslo Spektrum hadde hun en middagsavtale med sin tidligere flørt Thomas Giertsen.

I kveld skal Lene og resten av Aqua opptre på HitAwards på TV2, og Lene skal dele ut pris sammen med Victoria Beckham og Melanie B.

KVALM: Aqua-Lene blir kvalm av norske kjendisers kritikk.