Kvalshaug, Vidar

Slik ble jeg forfatter:

Ved å kjøpe en altfor dyr PC i 1994, som støvet bort i et hjørne i et halvt år før den ga meg dårlig samvittighet. I tillegg har jeg en ustyrlig trang til å formidle gode historier om andre, og ville skrive en slik bok jeg kunne tenke meg å lese selv.

Min beste leseropplevelse:

Hamsuns «Mysterier» en usedvanlig regntung dag på Nordmøre. Skyene lå nesten nede i boksidene der Nagel led og led og Minuten bare ble verre og verre. Jeg tror jeg vurderte å gråte litt mot slutten, men lot det være fordi jeg er mann.

Slik skriver jeg:

Dårlig tid og at jeg ikke tar backupkopier på diskett. Jeg skriver i timene rundt midnatt, vel vitende om at jeg alltid må opp kl 0700 neste morgen på grunn av vanlig jobb. Jeg er ikke systematisk og vrenger bokstavene inn på skjermen med kun høyre pekefinger på tastaturet. Da blir det mest riktig. Neste bok vurderer jeg å bare skrive ombord i tog i bevegelse for å få riktig 'feeling'.

Mitt forhold til Internett:

Meget bra. Det kommer ikke regninger i e-posten, og nettet er ypperlig for joy and pleasure. Dessuten har det påvirket og utviklet språket mitt en hel del.

Forfatterens egen hjemmeside:

Kvalshaug hos Aschehoug

Favorittlinker:

www.lonestarwebstation.com