Kvalshaug, Vidar

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Slik ble jeg forfatter:

Ved å kjøpe en altfor dyr PC i 1994, som støvet bort i et hjørne i et halvt år før den ga meg dårlig samvittighet. I tillegg har jeg en ustyrlig trang til å formidle gode historier om andre, og ville skrive en slik bok jeg kunne tenke meg å lese selv.

Min beste leseropplevelse:

Hamsuns «Mysterier» en usedvanlig regntung dag på Nordmøre. Skyene lå nesten nede i boksidene der Nagel led og led og Minuten bare ble verre og verre. Jeg tror jeg vurderte å gråte litt mot slutten, men lot det være fordi jeg er mann.

Slik skriver jeg:

Dårlig tid og at jeg ikke tar backupkopier på diskett. Jeg skriver i timene rundt midnatt, vel vitende om at jeg alltid må opp kl 0700 neste morgen på grunn av vanlig jobb. Jeg er ikke systematisk og vrenger bokstavene inn på skjermen med kun høyre pekefinger på tastaturet. Da blir det mest riktig. Neste bok vurderer jeg å bare skrive ombord i tog i bevegelse for å få riktig 'feeling'.

Mitt forhold til Internett:

Meget bra. Det kommer ikke regninger i e-posten, og nettet er ypperlig for joy and pleasure. Dessuten har det påvirket og utviklet språket mitt en hel del.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer