Kveldens «Idol» låt for låt

Dagbladet anmelder.

HALVVEIS: Det er kun fem deltakere igjen. I løpet av kvelden forsvinner en av dem ut studiodørene for godt. Først skal de tolke sine egne idoler. Foto: Thomas Reisæter/Tv2
HALVVEIS: Det er kun fem deltakere igjen. I løpet av kvelden forsvinner en av dem ut studiodørene for godt. Først skal de tolke sine egne idoler. Foto: Thomas Reisæter/Tv2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

IDOL: I kveld var det Marta Elise Klungsøyr som måtte legge ned mikrofonen i «Idol» når fem skulle bli til fire. Marta Elise Klungsøyr (16) synger «Youth» av DaughterDet er etter hvert sabla vanskelig å skrive noe fornuftig om Marta. Flink til å synge? Absolutt! Men: Jeg tror rett og slett det er idolformatet som ikke kler henne. Det er kanskje litt teit å insistere på at folk skal by på seg selv når de har en artistisk tilnærming som lener seg på det mystiske og tilbakelente. Men Marta kommer liksom ikke gjennom ruta. Hun velger også en sang som tar veldig lang tid før den kommer til poenget, noe som gjør at hele opptredenen mest kjennes ut som en laaang transportetappe.

Victoria K. Andersen (16) synger «Dirty Diana» av Michael JacksonHeisann, nå begynner det å løsne for Victoria. Det er et vanvittig trekk i denne sangen, således et ganske koko låtvalg med tanke på vanskeighetsgraden, men Victoria makter å løfte den opp og fram på sitt sparsommelige og kledelige vis. Det gynger som det skal, og det ser jaggu ut som hun koser seg også. Victoria er ingen teknisk begavelse, men her funker fraseringene hennes duganes bra. Smooth!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer