Golden Globe: «Bohemian Rhapsody»

Kveldens store Golden Globe-overraskelse: - Sjokkerte hver eneste person på jorda

Etter kontroverser og dårlige anmeldelser, vant «Bohemian Rhapsody» Golden Globe for beste dramafilm i natt.

VANT: Både skuespiller Rami Malek og filmen «Bohemian Rhapsody» tok hjem en pris i natt. Her er Malek sammen med Queen-medlemmene Roger Taylor (t.h.) and Brian May (t.v.) under kveldens Golden Globe-utdeling. Foto: NTB scanpix
VANT: Både skuespiller Rami Malek og filmen «Bohemian Rhapsody» tok hjem en pris i natt. Her er Malek sammen med Queen-medlemmene Roger Taylor (t.h.) and Brian May (t.v.) under kveldens Golden Globe-utdeling. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I natt har den storslåtte Golden Globe-utdelingen gått av stabelen i USA. Hele 25 priser er blitt delt ut for å hedre de beste skuespillerne, tv-seriene, regissørene og spillefilmene i året som har gått.

«Et hav av sjokk»

En av kveldens desidert mest ettertraktede priser, er prisen for beste dramafilm - som tidligere år har gått til storfilmer som «Avatar», «Slumdog Millionaire» og «The Godfather», for å nevne noen.

Derfor var spenningen stor da prisen for årets beste dramafilm skulle deles ut - og etter reaksjonene som er kommet i ettertid, var overraskelsen like stor da det ble klart at prisen gikk til storfilmen «Bohemian Rhapsody».

Den britiske avisa The Independent kårer «Bohemian Rhapsody» til «kveldens største Golden Globe-sjokk», og beskriver øyeblikket slik:

«Et hav av sjokk senket seg over Beverly Hilton i Los Angeles, da Nicole Kidman presenterte trofeet for beste dramafilm til «Bohemian Rhapsody»».

Tidligere på kvelden hadde skuespiller Rami Malek vunnet prisen for beste mannlige skuespiller for sin tolkning av Queen-vokalist Freddie Mercury.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer