Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kveldsåpen skole?

«Hvis det er noe AP skal holde seg langt unna så er det å eie andre sine barn!

Jimjoba

«Nå er det vel ikke kveldsskole det var snakk om her, men en skole som også er åpen på kveldstid. Det er en vesentlig forskjell på å pålegge barna å være på skolen på kvelden og å gi dem tilgang på veiledning og bibliotek på kveldstid.

Steve Peck

«Jepp, den åpenbare forskjellen er at obligatorisk kveldsskole vil bli motarbeidet av foreldrene fra dag 1, mens å lage tilgang til kveldsåpen skole skaper et behov som gjør at man kan innføre obligatorisk kveldsskole senere. Her må faktisk løsningen starte med foreldrene og deres ansvar for oppdragelsen av, og tiden sammen med, sine barn.

Kongen «Så, eh, la meg nå se. Siden det kan tenkes å skape et behov så går du sterkt imot tilbud om kunnskapsformidling på kveldstid? Ja, jo, det går jo an å mene det, men det havner vel i kategorien antiintellektuelt.

Johan «For det første er ikke behovet som skapes et behov for kunnskapsformidling på kveldstid. Det er et behov for deponering av barn når foreldrene jobber. Case in point: SFO. Det er ikke sunnhet i et sånt samfunn.

For det andre er det da overhodet ikke noe nytt og anti-intellektuelt i å hevde at tilbud kan skape behov og ikke bare omvendt?!

Kongen

«Å ha en slik møteplass for de som ønsker det, må være helt topp. Det er leit for de barna som ikke får hjelp til lekser hjemme, men med kveldsåpen får de det.

Liv

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media