I GANG: Roskilde-festivalen åpnet dørene for festivalgjester lørdag. I dag starter hovedprogrammet på blant annet Orange-scenen (bildet). Foto: NTB Scanpix
I GANG: Roskilde-festivalen åpnet dørene for festivalgjester lørdag. I dag starter hovedprogrammet på blant annet Orange-scenen (bildet). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Roskildefestivalen 2019

Kvinne (18) anmelder voldtekt på Roskilde-festivalen

Tok kontakt med politiet natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En 18 år gammel kvinne anmelder en voldtekt på Roskilde-festivalen i Danmark.

Det skriver den danske avisa BT.

Kvinnen tok natt til onsdag kontakt med en patrulje på festivalområdet.

I døgnrapporten til Midt- og Vestsjællands Politi framgår det at 18-åringen kommer fra Roskilde. I løpet av kvelden tirsdag hadde hun flørtet med en mann, som etter hvert hadde tilbudt henne å sove i teltet sitt, noe hun takket ja til.

Da mannen i løpet av natten hadde gjort seksuelle tilnærmelser, hadde kvinnen avvist ham klart og tydelig, heter det i rapporten.

Deretter skal han ha voldtatt henne, hvorpå hun forlot teltet.

Politiet skriver videre at 18-åringen skal undersøkes på Rikshospitalet i København, før politiet skal avhøre henne med tanke på å få klarhet i omstendighetene og identifisere mannen fra teltet.

Roskilde-festivalen åpnet dørene for festivalgjester lørdag. Selve hovedprogrammet på de store scenene starter i dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer