Kvinneinvasjon i Penthouse Playboys

Jens Pikenes topper laget med stort 20 års jubileum.

20 ÅR MED GLAMOUR: Jens Pikenes og bandet Penthouse Playboys markerer 20 års jubileum med seks konserter og staselige gjester, blant andre, fra venstre Lill Lindfors, Anne Grete Preus,  Åse Kleveland og Bertine Zetlitz. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
20 ÅR MED GLAMOUR: Jens Pikenes og bandet Penthouse Playboys markerer 20 års jubileum med seks konserter og staselige gjester, blant andre, fra venstre Lill Lindfors, Anne Grete Preus, Åse Kleveland og Bertine Zetlitz. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åse Kleveland, Lill Lindfors Anne Grete Preus og Bertine Zetlitz skal funkle som stjerner på julehimmelen og i glansen fra storsjarmør Jens Pikenes, som forøvrig er den ikke ukjente samfunnsdebattanten Kjetil Rolness' alter ego.

Jens Pikenes slår på stortromma når Penthouse Playboys markerer 20 år jubileum for julekonsertene.

- Større, bedre & vakrere - I år vrikker vi altså julen inn for 20. gang. Og setter rekorder på alle plan: seks konserter. Fire allerede utsolgt - før vi har annonsert gjesteartister. Og det blir tre stjerner hver kveld, fra aller øverste hylle. Alt blir større, bedre, vakrere og dyrere, sier Pikenes og fortsetter:

- Her er så mye skjønnhet, utstråling, profesjonalitet og musikalitet, at man blir stum av ære og beundring.

Alle de fire kvinnene har medvirket på Pikenes' julekonserter tidligere. For 15 år siden var den alltid så elegant kledde Åse Kleveland på scenen sammen Penthouse Playboys. Hun gleder seg vilt til å være tilbake - denne gangen med seks forestillinger.

- Ingen one night stand - Det var den morsomste konserten jeg jeg noen gang har vært med på. Publikum, spesielt kvinnene er jo i ekstase. Og jeg våget å slippe meg løs. Sang til og med en Elvis-låt, noe jeg aldri har turt før, sier Kleveland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer