Kvinneinvasjon i Penthouse Playboys

Jens Pikenes topper laget med stort 20 års jubileum.

20 ÅR MED GLAMOUR: Jens Pikenes og bandet Penthouse Playboys markerer 20 års jubileum med seks konserter og staselige gjester, blant andre, fra venstre Lill Lindfors, Anne Grete Preus,  Åse Kleveland og Bertine Zetlitz. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
20 ÅR MED GLAMOUR: Jens Pikenes og bandet Penthouse Playboys markerer 20 års jubileum med seks konserter og staselige gjester, blant andre, fra venstre Lill Lindfors, Anne Grete Preus, Åse Kleveland og Bertine Zetlitz. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Åse Kleveland, Lill Lindfors Anne Grete Preus og Bertine Zetlitz skal funkle som stjerner på julehimmelen og i glansen fra storsjarmør Jens Pikenes, som forøvrig er den ikke ukjente samfunnsdebattanten Kjetil Rolness' alter ego.

Jens Pikenes slår på stortromma når Penthouse Playboys markerer 20 år jubileum for julekonsertene.

- Større, bedre & vakrere - I år vrikker vi altså julen inn for 20. gang. Og setter rekorder på alle plan: seks konserter. Fire allerede utsolgt - før vi har annonsert gjesteartister. Og det blir tre stjerner hver kveld, fra aller øverste hylle. Alt blir større, bedre, vakrere og dyrere, sier Pikenes og fortsetter:

- Her er så mye skjønnhet, utstråling, profesjonalitet og musikalitet, at man blir stum av ære og beundring.

Alle de fire kvinnene har medvirket på Pikenes' julekonserter tidligere. For 15 år siden var den alltid så elegant kledde Åse Kleveland på scenen sammen Penthouse Playboys. Hun gleder seg vilt til å være tilbake - denne gangen med seks forestillinger.

- Ingen one night stand - Det var den morsomste konserten jeg jeg noen gang har vært med på. Publikum, spesielt kvinnene er jo i ekstase. Og jeg våget å slippe meg løs. Sang til og med en Elvis-låt, noe jeg aldri har turt før, sier Kleveland.

- Ja, det er en ønskereprise. Vi driver ikke med one night stands, sier Pikenes om sine erobringer.

- Åse Kleveland var gjest i 1999, da vi hadde bare én konsert. Det første hun sa etterpå, var: - Kan vi ikke gjøre dette igjen? Sånn pleier det å være. Gir du damene bra behandling, så vil de ha mer.

Glamourøst og deiligdekadent «From Sweden With Love» kommer nabolandets førstedame i showbiz og underholdning gjennom mer enn 50 år. Vi snakker om selveste Linn Lindfors, som også har fått smaken på det glamorøse livet sammen med deiligdekadente Jens Pikenes.

- Jeg var skeptisk første gang jeg var med. Hva er dette for noe galskap, spurte jeg med. Jeg kastet meg uti og har aldri angret, sier Lindfors.

- Jeg er beæret av å få være med igjen. Jeg sier som i sangen: «Han går som en karl, han ser ut som en karl - med en kropp som en karl og han kysser som en karl ska».

Svart begjær Rockens førstedame, Anne Grete Preus, må selvsagt med. Der de andre utstråler feminin ynde, oser Preus av rock'n'roll og svart begjær i skinnklær som frekkere enn fanden.

- Jens Pikenes er en meget, ja, interessant mann.
 
- Jeg elsker å synge jula på Rockefeller med Pikenes. Han er en sjarmerende gentleman som vet å sette pris på kvinner, sier Preus.

Testosterontyngde Bertine Zetlitz, den yngste blomsten i denne deilige buketten, virker nesten starstrucked. Men så innrømmer Zetlitz at hun blir vel så nummen av å være sammen med denne kvinnegjengen som med Pikenes.

- Jeg klyper meg i armen. Er dette virkelig sant, spør hun seg.

- Dette er den største artistmønstringen siden «Sammen for Livet» på åttitallet. Nå er vi Sammen for Jula, sier Pikenes med testosterontyngde.