Kvinnelig superband

På kvinnedagen lanserte Courtney Love en ny punk-supergruppe med kun kvinnelige medlemmer.

Courtney Love, enken etter Nirvana-frontfigur Kurt Cobain, ser fram til å få den nye plata si forbudt på supermarkeder verden rundt. Det er Holes offisielle nettsted som melder at supergruppa er klar.

Bandet skal hete Bastard. Arbeidet med plateinnspillinga starter i Los Angeles neste uke. - Vi håper å lage en sør-fransk- og AC/DC-aktig, fucked-off plate, sier Courtney på nettsidene til sitt gamle band Hole.

- Bastard skal bli et skikkelig gøyalt på-av prosjekt forteller Courtney videre.

Gina Crosley fra «Rockit Girl» skal spille bass, Courtney spiller gitar og synger, Patty Schemel fra Hole tar trommene og Louise Post fra Veruca Salt er med på gitar.

28. februar kunngjorde Courtney Love at hun hadde forhandlet fram en avtale med punk-labelen Epitaph. Selskapet skal gi ut plata, og platesjefen er begeistret:

- Jeg har kjent Courtney lenge. Vi hang på de samme punk-showene i gamle dager. Jeg har fulgt henne siden, og vært en fan fra starten av karrieren. Når hun ringte meg og spurte om vi kunne samarbeide, var det den mest naturlige ting i verden å gjøre, forteller sjefen, Brett Gurewitz til Rolling Stone.

Noen dato for plateslippet er ikke fastsatt.