Kvinnelist

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et eller annet sted i grenselandet mellom James Bond og Austin Powers, finner du en hemmelig agent som ikke insisterer på å være fullt så macho. Cate Archer heter hun, og du har kanskje hilst på henne før i det første NOLF-spillet, der hun gjorde sitt ytterste for å surne hverdagen til den superonde organisasjonen H.A.R.M. Nå er både Archer og H.A.R.M. tilbake, og fortsatt insisterer de begge på å gjøre kål på hverandre - og godt er det. For det første spillet var bra, men dette er faktisk bedre. Mye bedre.

Det er 60-åra, H.A.R.M. har ikke gitt opp sin drøm om totalt verdensherredømme, og som UNITY-agent er det selvfølgelig du som må sørge for at drøm ikke blir virkelighet. Utstyrt med et imponerende arsenal våpen, supersexy spionutstyr og et forlokkende utseende, er det helt opp til deg hvordan du gjennom øynene til Cate (det er et førstepersjons actionspill, dette) skal hamle opp med ondskapen.

Snik eller skyt?

Spillet er nemlig lagt opp slik at du både kan skyte deg gjennom all motstand - men det er også mulig å snike seg til målet. Til sammen er det 40 brett, der du kan velge om du vil gjemme deg i skyggene, og lene deg rundt hjørnene - eller løpe inn i løvens hule med adrenalienet på topp og magasinet fullt. Velger du å holde deg i skjul, kommer gjemmefunksjonen godt med: Holder du deg i et mørkt område, kommer et symbol opp på skjermen som viser at fiendene ikke kan se deg. Denslags kan bli kjekt når motstanden blir for mye, og du må komme deg unna en stakket stund. Men hvis fiendene har sett hvor du tok veien, kan skyggene være der så mye de vil, men til ingen hjelp - de vet hvor du er, og er parat til å ta knekken på deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer