Kvinnene falt for stygg sekretær

Seersuksess for TVNorge.

(Dagbladet.no): I går hadde den amerikanske dramakomedien «Ugly Betty» premiere på TVNorge, og kanalen jubler i dag over gode tall på seriepremieren.

365 000 mennesker så Betty Suarez (America Ferrera) forsøke å ordne opp i kontorlokalene til Daniel Meade og motebladet Mode.

- Dette er kjempegode nyheter. Dette gir oss den beste åpningen for en dramaserie på TVNorge noensinne, etter «Lost», sier informasjonskonsulent Vivi R. Trøsvik i TVNorge til Dagbladet.no.

Serien slo best an hos kvinnene, og hadde en andel på 44,4 prosent blant kvinner i TVNorges primærmålgruppe (12-44 år).

«Ugly Betty» fikk terningkast fem i Dagbladet, og Trøsvik tror den store medieinteressen har bidratt til de gode tallene.

- Vi fikk denne serien rett før jul, og har ikke hatt lang tid på å markedsføre gjennom de normale plattformene. Serien har imidlertid vært bra promotert på TVNorge, og medieinteressen har vært stor, sier hun.

SUKSESS: Den columbianske såpen «Betty la Fea» var enormt populær i latinamerika, og den amerikanske nyinnspillingen gjorde stor suksess i USA i høst. Også i Norge går serien nå bra. Foto: TVNORGE
SUKSESS: Den columbianske såpen «Betty la Fea» var enormt populær i latinamerika, og den amerikanske nyinnspillingen gjorde stor suksess i USA i høst. Også i Norge går serien nå bra. Foto: TVNORGE Vis mer