IKKE OVERBEVIST: Fahad Qureshi lurer fortsatt overhodet ikke meg, skriver Aina Stenersen (Frp). 
IKKE OVERBEVIST: Fahad Qureshi lurer fortsatt overhodet ikke meg, skriver Aina Stenersen (Frp). Vis mer

Kvinneundertrykkende, Qureshi

Jeg er så glad for at dine holdninger ikke representerer norske muslimer på noen måte.

Meninger

I Dagbladet 28. juni skriver den åpne salafist, Fahad Qureshi, leder i Islam Net, som blant annet støtter dødsstraff for homofile og steining som straffemetode, et merkelig svar til undertegnede, og skriver ikke et ord om han ville delta sammen med meg i Oslo Pride.

Vi har heller ikke fått noe svar på vår forespørsel på mail, fra Islam Net eller Islamsk Råd angående Oslo Pride. Det er vel lettere for disse organisasjonene å svare myndighetene, for her er det penger å hente. Men siden sist vil kulturministeren først ha en bekreftelse på at styret i Islamsk råd ble lovlig valgt. Inntil departementet får redegjørelsen, blir ikke den halvårlige driftsstøtten utbetalt til Islamsk Råd. Det er godt nytt. Money talks!

Det er også norske verdier, at når noen strekker ut hånden for å hilse på deg, Qureshi, ja så tar du den og hilser. Jeg er så glad for at dine holdninger ikke representerer norske muslimer på noen måte.

I den islam du praktiser er kvinner nedvurdert, hatet og utstøtt. Kvinnen skal ikke være leder, hun skal ikke lede fredagsbønn, hun skal ikke stå i samme rekke som menn, hun har ikke samme rettigheter. Det er ikke norske verdier. Det er skammelig. Og Frp vil aldri godta slike holdninger. Så du lurer fortsatt overhodet ikke meg, Qureshi.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.