Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kygo stjeler showet

Ny og lovende singel fra den norske DJ-superstjernen.

Norsk DJ-suksess: Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll  på scenen under fjorårets Findingsfestival på Bislett stadioen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Norsk DJ-suksess: Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll på scenen under fjorårets Findingsfestival på Bislett stadioen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SINGEL: EDM i ymse former blandet med sterke, relativt anonyme vokalister har gang på gang vist seg å være en sikker vinnerformel på verdens hitlister. Det er liten grunn til å tro at resultatet blir noe annet når Kygo slår seg sammen med amerikanske James Parson på sin nye singel «Stole The Show».   

De av oss som var til stede under bergenserens gigantfest i Oslo Spektrum, fikk en smakebit på låta allerede i desember, og det var lite å si på mottakelsen unge herr Gørvell-Dahll fikk for det på den tiden enda ukjente samarbeidet.   

image: Kygo stjeler showet

Personlig liker jeg «Stole The Show» atskillig bedre enn superhiten «Firestone», da Parsons vokal gir et veltrengt, musikalsk lag på toppen av Kygos signatursound av cheesy synthpanfløyter. Fortsatt ikke helt på høyde med den populære remiksen av Seinabo Seys flotte 2013-singel «Younger», men enda en låt som kommer til å treffe Kygos stadig voksende publikumsegment med presisjon.   

Apropos stjeling, så er det selvfølgelig litt Aloe Blacc-låning her, men akkurat det tar jeg når som helst over den tropiske Notorious BIG-voldtekten vi har bevitnet på senere tid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!