Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kylie har brystkreft

Må avlyse turne for å få behandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kylie Minogue har fått vite at hun har brystkreft, melder AP.

Det er en anonym ansatt ved et australsk byrå som avslører nyheten. Byrået har ansvaret for promoteringen av superstjernens Showgirl-turne i Australia. Men nå er turneen utsatt.

Tror hun blir frisk

Popdronningens managere har bekreftet diagnosen i en pressemelding.

- Mens hun var hjemme hos familien i Melbourne i forkant av Showgirl-turneen, fikk Kylie vite at hun har brystkreft på et tidlig stadium, siterer den australske avisa Sydney Morning Herald.

Nå skal 36-åringen gjennomgå behandling. Turneen, som skulle begynne på torsdag, må legges på is. Femten av de nitten showene var allerede utsolgt.

- Jeg har gledet meg veldig til Showgirl-turneen. Jeg beklager at jeg må skuffe fansen, sier Kylie selv. Popstjernen er optimistisk.

- Forhåpentligvis blir alt bra, slik at jeg kan være tilbake hos dere igjen snart, sier hun til fansen.


Tøff tid

image: Kylie har brystkreft

Manager Michael Gudinski sier at nyheten om kreftsykdommen kom som et stort sjokk.

- Jeg håper og ber om at hun blir bra fordi legene fant det så tidlig, sier han. Han sier at de vil komme tilbake til turneplanleggingen når superstjernen er frisk igjen. 

- En ting jeg vet om Kylie, er at hun er en fighter. Vi tenker alle veldig veldig positivt og kan nesten ikke vente på dagen når hun smilende er tilbake i aksjon. Men hun har noen tøffe uker foran seg.

De neste dagene skal 36-åringen være på sykehus til undersøkelser.

Det var Kylie selv som oppdaget at hun hadde fått en klump i brystet. Nå bruker hun muligheten til å be alle kvinner om å gjøre det samme, slik at kreften kan oppdages på et tidlig stadium.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!