Kylie i kontakt med de døde

Kylie Minogue hevder hun kommuniserer med den avdøde INXS-vokalisten Michael Hutchence.

(Dagbladet.no): De var kjærester fra 1988 til 91, da Hutchence dumpet Kylie til fordel for danske - da supermodell, nå fotograf - Helena Christensen.

Nærmere

Hutchence hengte seg på et hotellrom i slutten av 1997, men Miss Minogue hevder at hun er nærmere eks-en nå enn noensinne. Hun mener han er reinkarnert og at Hutchence ikke er den eneste avdøde popstjerna er i kontakt med.

- Ut i fra erfaringer med de døde og min sjette sans, så må det være mer enn mellom himmel og jord, sier Minogue ifølge Daily Mail.

Minogue har visstnok hatt en spesiell opplevelse der Hutchence tok kontakt. «Det var som om han sa hallo», fortalte popstjerna som har store suksesser de siste åra med hits som blant annet «Can\'t Get You Out of My Head».

- Halv maskin

Australske Minogue er blant de mest suksessfulle kvinnelige popartistene i Europa de siste 15 åra. Hun startet sin showbiz-karrier i såpeserier hjemme i Australia. På 80-tallet lokket England og låta «I Should Be So Lucky» startet et suksessfullt samarbeid med hitmaskinen Stock, Aitken og Waterman. Siden har det gått slag i slag.

Men det var i dette livet. For Kylie Minogue mener hun har levd tidligere, men hun husker ingenting av sin forrige fortid. Minogue har også tro på at vi helt sikkert kan utvide vår hjernekapasitet, også sin egen av og til.

- Du føler deg av og til nærmere folk etter at de er døde. Jeg tror vi er tidlig i evolusjonen. Vi bruker bare en liten del av hjernen. Skal jeg være helt ærlig, så går min på halv maskin noen dager.

MER MELLOM HIMMEL OG JORD:</B> Kylie har kontakt med de døde, og tror på reinkarnasjon.