Kylie klatrer

Men er bare på 25. plass på lista over de mest populære artistene gjennom tidene.

Hvilken artist er best?

Kylie Minogue har passert Whitney Houston og Prince på den store hitlista til Guinness British Hit Singles. Det er en oversikt over hvor mange uker de forskjellige artistene har ligget på den britiske singellista. Kylie er nå oppe i over 40 uker på topp 75-lista, men har fremdeles langt igjen til toppen, melder nyhetstjenesten Ananova.

Der troner selvfølgelig Elvis Presley, som har 1185 uker på hitlista. Utgivelsen av singelen «A Little Less Coversation» ga The King 12 ekstra uker, 25 år etter hans død.

På andreplass ligger Cliff Richard med 1155 uker. Toppen av lista endrer seg svært lite, fordi låtene tidligere kunne ligge på hitlistene i flere måneder. Nå blir de skjøvet ut langt tidligere.

Den eneste endring på topp 20 i år, er at Status Quo har snappet 13. plassen fra Stevie Wonder. Oasis har klatret fra 29. til 21.-plass, og passerte dermed Lonnie Donegan og Jim Reeves.

Den eneste nykomlingen på lista er New Order, som er inne på 98. plass, 21 år etter at de fikk sin første hit. De dyttet Neil Sedaka ut av topp 100.Hvilken artist er best?

LANGT IGJEN: Kylie er på vei opp på topplista, men må trone i over 1140 uker til før hun tar igjen Elvis.