Kylie Minogue - «Body language»

Samantha Jones? Pøh! Prøv heller Kylie Minogue.

CD: Ingen er mer sex og singelliv enn Kylie Minogue. Med sin naivmetalliske stemme, småpornografiske oppførsel og sine høye hæler, er hun en slags kvinnelig popversjon av Prince. Gjennom seksten år i bransjen har hun produsert mye mør dancepop, og hennes niende album er intet unntak.

Selv om ingen av låtene på «Body Language» er av samme irriterende fengende kaliber som «Can't Get You Out Of My Head» fra 2001, har albumet likevel mye å sette tennene i. Den tungpustede og seige singelen «Slow» er sannsynligvis en framtidig strippeklassiker. På den småkinky «Secret (Take You Home)» rapper hun misforstått sexy à la Madonna. Og på «Red Blooded Woman» er hun til og med ganske r&b-inspirert.

Man kan trygt si at trettifemåringen har utviklet seg siden hun i 1987 spilte inn en uskyldig coverversjon av Little Evas «Locomotion» . Denne gangen framstår hun som en bikerversjon av Brigitte Bardot, og selv om hun fortsatt er sexy, blir «Body Language» rett og slett litt for mye tunge i øret.

LITT FOR MYE TUNGE I ØRET: Dagbladets anmelder mener at Kylie Minogue framstår som en bikerversjon av Brigitte Bardot og at hennes nye plate er kanskje litt vel sexfiksert?