Kylie utslitt - dro på ferie

Kylie Minogue (34) benekter utbrenthet etter et tøft samlivsbrudd og et hektisk turnéliv. Hun har nå fløyet hjem til Australia for å hvile ut, men det er ifølge popstjerna en planlagt ferie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kylie har hatt et voldsomt comeback det siste året på popfronten med albumet «Fever», men et hektisk turnéliv kombinert med kluss på kjærlighetsfronten tok på. Ifølge britiske aviser skal hun ha reist til Kimberly-regionen på vestkysten av Australia for å hvile og studere om urbefolkningenes sjelsliv.

_Kylie har ikke hatt noen sammenbrudd, men det stemmer at hun har reist hjem til Australia, men dette er en lenge planlagt ferie, sier Kylie via sin talskvinne,

Avlyst

Popsangeren var i Paris og spilte inn en video, og hennes plutselige avreise fikk britiske aviser til å starte med spekulasjonene om sammenbrudd.

Hennes mamma Carol skal ifølge britisk presse ha bedt datteren avlyse alle konserter i minst en måned framover for å få roet nervene og komme seg til hektene igjen, skriver avisa The Sun. Dette tilbakeviser Kylie på det sterkeste

- Dette har vært hennes mest hektisk år noensinne i karrieren samtidig som hun har gjennomgått en tøff skilsmisse fra James Gooding. En del av de tingene han har sagt om henne skal ha gått hardt innpå henne, sier en venn av Kylie til britisk presse. Kylie har vært mer eller mindre i rampelyset siden hun var en tenåring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer