Kylie utslitt - dro på ferie

Kylie Minogue (34) benekter utbrenthet etter et tøft samlivsbrudd og et hektisk turnéliv. Hun har nå fløyet hjem til Australia for å hvile ut, men det er ifølge popstjerna en planlagt ferie.

Kylie har hatt et voldsomt comeback det siste året på popfronten med albumet «Fever», men et hektisk turnéliv kombinert med kluss på kjærlighetsfronten tok på. Ifølge britiske aviser skal hun ha reist til Kimberly-regionen på vestkysten av Australia for å hvile og studere om urbefolkningenes sjelsliv.

_Kylie har ikke hatt noen sammenbrudd, men det stemmer at hun har reist hjem til Australia, men dette er en lenge planlagt ferie, sier Kylie via sin talskvinne,

Avlyst

Popsangeren var i Paris og spilte inn en video, og hennes plutselige avreise fikk britiske aviser til å starte med spekulasjonene om sammenbrudd.

Hennes mamma Carol skal ifølge britisk presse ha bedt datteren avlyse alle konserter i minst en måned framover for å få roet nervene og komme seg til hektene igjen, skriver avisa The Sun. Dette tilbakeviser Kylie på det sterkeste

- Dette har vært hennes mest hektisk år noensinne i karrieren samtidig som hun har gjennomgått en tøff skilsmisse fra James Gooding. En del av de tingene han har sagt om henne skal ha gått hardt innpå henne, sier en venn av Kylie til britisk presse. Kylie har vært mer eller mindre i rampelyset siden hun var en tenåring.

Ungstjerne

17 år gammel ble hun stor tv-stjerne i såpeserien «Neighbours» i rollen som speiderblonde Charlotte Ramsey. Popstjerne ble hun ganske så fort også etter en innspilling av den gamle klassikeren «The Locomotion» og seinere «I Should Be So Lucky». Dagbladet var på konsert med Kylie i mai måned og der viste hun at lange bein, snerten stump og 80-tallsretro er tingen for et evig popliv.

Med dette bakteppet er det kanskje ikke så rart i at ulvetabloiden i Storbritannia prøver å finne fram sladder om Kylie. Som altså ifølge seg sjøl er frisk og ferieklar.

Sliten, nå: Kylies suksess det siste året har sin pris. Det spekuleres i tynnslitte nerver og utbrenthet etter hektisk turné og et samlivsbrudd - noe Kylie selv benekter på det sterkeste.