Kyliefeber

Australierne går mann av huse for å få med seg superstjernens konserter i hjemlandet.

- Jeg beklager allerede til alle fans som ikke får med seg konsertene, sier hovedpersonen selv til The Daily Telegraph. Kyliefeberen har nådd Australia med full tyngde etter at Europaturneen ble en kjempesuksess for den australske popyndlingen.

Opprinnelig var ikke Australia med i planene da konsertstedene skulle bookes inn, men nå har frøken Minogue snudd på hælen.

- Den siste turneen i Australia var så fersk, og jeg er sikker på at halve nasjonen kom og så showene, men denne turneen ble så annerledes og jeg er veldig stolt av den, så jeg ville at australierne skulle få muligheten til å se den. Og ikke bare på en DVD, sier Kyllie.

Og fansen er garantert takknemlige. Mange har overnattet ute i dagevis for å få gode billetter, og det er ingen tvil om at Kylie fenger australierne.

- Jeg bruker halvparten av alt jeg tjener på Kylieprodukter, sier Steven Papas til avisa. - Jeg var på alle ni konsertene hennes i fjor, og jeg kommer til å gå på alle denne gangen også, sier han.

Den eneste artisten som kan måle seg med Kylies popularitet i Australia er Madonna skal vi tro Kylie-fansen.

- Hvis hun gidder å komme hit da, sier fansen.

Og i mellomtiden må de trøste seg med frøken Minougue.

KONSERTSUKSESS: Kylie Minogue har hatt suksess i Europa med turneen sin, og nå får Minoguesugne fans i Australia sin del av frøkna.