Kynikeren Siv Jensen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gaza 3: Siv Jensen har vist sitt sanne ansikt. Hun viste det på NRK1 tirsdag kveld. Mens bildene av drepte og istykkerrevne barn brant seg inn på netthinnene, ga hun sin uforbeholdne støtte til bombingen av Gaza. Ikke nok med det: fullstendig følelseskald forsøkte hun å snakke bort det hele. Det vi alle så med våre egne øyne, prøvde hun å bortforklare ved å peke på at Mads Gilbert er medlem av partiet Rødt. Som om det er en tilstrekkelig grunn til å fortrenge virkeligheten! Og som om det er Gilbert som er ansvarlig for den informasjons-nøkkelrollen han har havnet i.

De fleste har oppfattet at legene Mads Gilbert og Erik Fosse har vært i Gaza for å berge liv. Men siden Israel – sin vane tro – har stengt Gaza for den frie pressen, for at ingen skal kunne dokumentere nedslaktingene, er to norske kirurger blitt blant de få informasjonskildene som er igjen i dette helvetet. De har ikke gjort annet enn å fortelle om det de ser. I denne situasjonen er det Siv Jensens viktigste anliggende å kritisere NRK for at de oppsøker de eneste sannhetsvitnene som er igjen i Gaza!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer