Kyssa Britneys kjæreste

En av jentene i Destiny's Child har klina med Britneys kjæreste Justin Timberlake.

- Jeg kyssa en gang Justin Timberlake avslører Beyoncé Knowles i dag.

- Han er en god kysser, forteller medlemmet i jentegruppa Destiny's Child som blant annet laget filmmusikk til «Charlie's Angels»

Beyoncé understreker imidlertid at dette ikke er noe å hisse seg opp over. - Dette var før Justin og Britney ble et tema.

- Han er fantastisk, jeg er en stor fan av han, forteller hun til den britiske tabloiden The Sun.

- Men det var bare en gang på en fest, så det er ikke vits i å lage noe stor sak av det. Han er sammen med Britney nå.

Hva Britney synes om dette sier avisen ingenting om. Jenta er kjent for sin barnetro og hevder å ha strenge prinspipper i forhold til kjærester. For eksempel skal hun ikke ha sex før hun gifter seg.

Destiny's Child sier til Ananova at de er single alle tre, og er lei av det. - Menn er redde for å snakke med oss, sier de, og avslører at stjernelivet ikke alltid er like lett. Menn tror nemlig de er like tøffe privat som de er på scenen.

Justin Timberlakes boyband N'Sync slapp albumet «Celebrity» for tre dager siden. Bandet har nylig fått to helt spesielle fans. Barbiedukkeprodusenten Martell har laget ny Barbie med vennene Eve og Teresa som er hardcore N'Sync-diggere.

Bandmedlemmene er også de siste i rekken av kjendiser som deltar i et dataspill.

Nå er imidlertid både Justin, Britney og resten av gjengen lei av tenåringsfansen. De forsøker med sitt nye materiale å vende seg mot et eldre publikum.

Tror du teenpopen er på vei ut? Si din mening!

<B>SKJEBNEN?</B> Medlemmene i jentegruppa Destiny's Chils får seg ikke kjærester. Her er Michelle Williams (til venstre), kysseren Beyonce Knowles (i midten) og Kelly Rowland.
<B>JUST FOR FUN:</B> Justin har kysset flere flotte babes.
<B>PRINSIPIELL FRØKEN:</B> Britney Spear er ikke vågal annet enn i klesveien. Hva hun synes om kjærestens klining vet vi ikke noe om.