Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kysset seg til MTV-nominasjon

Den norske skuespilleren Natassia Malthe er nominert for beste filmkyss av tv-kanalen MTV. Blant konkurrentene er Natalie Portman, Gwyneth Paltrow og Jude Law.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet): Vinneren kåres foran millioner av seere verden over 7. juni.

-  Jeg tror vi har en bra sjanse til å vinne, fastslo Malthe da Dagbladet snakket med henne etter at nominasjonene var offentliggjort i går formiddag.

Det er en 30 sekunder lang klinescene med Malthe og Jennifer Garner i filmen «Elektra» som har vekket MTV-juryens interesse. Scenen tok to dager å spille inn.

-  Jeg var frisk under hele innspillingen, unntatt de dagene kyssescenene skulle spilles inn. Da hadde jeg fryktelig bronkitt, så jeg skylte meg med munnvann mellom hvert opptak, har Malthe tidligere fortalt.

Til 166 land

« Elektra», hvor Malthe spiller en ninja med et dødelig kyss, har spilt inn over 350 millioner kroner på verdensbasis, men har fått heller lunkne kritikker. Nå kan det likevel bli MTV-pris, et forgylt popkornbeger, på peishylla til Malthe og klinepartneren.

-  Det er en av mine beste kyssescener noensinne, uttalte Jennifer Garner tidligere i år.

MTV opplyser at MTV Movie Awards vil bli sendt i 166 land og har et potensial på over 400 millioner seere. Utdelingen har de siste åra hatt mellom fem og sju millioner seere bare i USA. Prisutdelingen skiller seg fra Oscar ogGolden Globe ved også å inkludere kategorier som Beste slemming, Beste duo på lerretet og Beste slåsskamp. Juryen består av vanlige ungdommer som stemmer via MTVs hjemmeside på Internett. I fjor ble det registrert over seks millioner stemmer.

 KYSSET:  Natassia Malthe og Jennifer Garner i kyssescenen som er nominert til MTV Movie Awards.
KYSSET: Natassia Malthe og Jennifer Garner i kyssescenen som er nominert til MTV Movie Awards. Vis mer

-  Jeg er i Kina 7. juni når utdelingen skjer, men jeg håper jeg får fri for å reise hjem og sitte i salen. Det er en svær greie og jeg er innmari spent på om vi vinner, sier Natassia.

Sverdtrening

Hun er halvt norsk og halvt malaysisk. Da hun var fem år gammel, skilte foreldrene lag og Natassia pendlet mellom Norge og Canada før hun etter videregående skole på Fagerborg i Oslo flyttet til London. Seks måneder seinere dro hun til Los Angeles.

Mandag reiser Natassia til Kina, der hun blir i tre måneder for å spille inn filmversjonen av den populære dataspillserien «Dead or Alive».

Bak filmen står kreftene bak storfilmene «Mortal Kombat» og «Resident Evil». Budsjettet er på 180 millioner kroner og filmen blir beskrevet som en blanding av «Charlie\'s Angels» og Kung Fu-filmen «Enter The Dragon».

Natassia har en av de fire hovedrollene.

NY ROLLE: Natassia Malthe reiser mandag til Kina.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!