Kysset seg til topps i «Elektra»

Nå kan du møte Natassia Malthe i nettmøte på Dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Drøbak-jenta Natassia Malthe er i vinden om dagen. Etter at hun klinte med Jennifer Garner i actionfilmen «Elektra» har interessen for skuespillerinnen økt betraktelig - og det på tross av at filmen fikk lunkne kritikker.

Nylig danket hun også ut Jennifer Aniston på mannebladet Maxims liste over de hundre heiteste damene i verden.

Nominert for kysset

Førstkommende tirsdag er Natassia på plass i salen på MTV Movie Awards i Los Angeles, der hun er nominert i klassen «Beste filmkyss». Kampen om prisen er hard, ettersom du finner folk som Natalie Portman, Gwyneth Paltrow og Jude Law blant konkurrentene.

Selve kyssescenen tok hele to dager å spille inn.

- Jeg var frisk under hele innspillingen, unntatt de dagene kyssescenene skulle spilles inn. Da hadde jeg fryktelig bronkitt, så jeg skylte meg med munnvann mellom hvert opptak, har Malthe tidligere fortalt.

Spiller i «Dead or Alive»

Natassia er halvt norsk og halvt malaysisk. Da hun var fem år gammel skilte foreldrene lag, og Natassia pendlet mellom Norge og Canada før hun etter videregående skole på Fagerborg i Oslo flyttet til London. Seks måneder seinere dro hun til Los Angeles.

NOMINERT: Norske Natassia Malthe er nominert til MTV Video Awards for denne klinescenen fra filmen «Elektra».
NOMINERT: Norske Natassia Malthe er nominert til MTV Video Awards for denne klinescenen fra filmen «Elektra». Vis mer

Nå om dagen er Natassia i Kina, der hun spiller inn filmversjonen av dataspillserien «Dead or Alive». I forkant av innspillingen har hun trent mye med sverd for å kunne håndtere en av de fire hovedrollene med stil.

Søndag ettermiddag setter Natassia seg ned i Los Angeles for å svare på dine spørsmål - men på grunn av tidsforskjellen betyr det at du får svarene klokka 02.00 natt til mandag. Send inn dine spørsmål nå!