La det bli mørkt!

For det var alt M83 manglet på dagens konsert.

SKJØNNSANG: Men mørket og svetten manglet under M83s konsert på Hove. Foto: Scanpix
SKJØNNSANG: Men mørket og svetten manglet under M83s konsert på Hove. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TROMØYA (Dagbladet): Det skulle vært mørkt, men det var lyst. Det skulle vært nært, men det var fjernt. Det skulle vært svett, men det var solgangsbris.

Plasserings-problemSå skal det også sies at det ikke kan ha vært lett å finne et passende sted og tidspunkt for den franske synthartisten M83. Mannen bak, Anthony Gonzalez, er troende til å lage pompøs musikk man rett og slett ikke bør ha på en scene, men som han viste på sisteplata Saturdays = Youth kan han også skape perfeksjonert, drømmende Sofia Coppola-filmmusikk.

Nattklubb!Men det var ikke den ømme Anthony som ankom scenen i synkende sol, det var et tremannssterkt M83 i klubbhumør.

Arbeidsvilje Trommeslagene, levert av en trommis som hadde en ukomplisert, men dritgøy dag på jobben, satt som kokaininjeksjoner i ryggsøyla, og med hovedpersonen selv dansende rundt med gitaren og et kvinnemenneske med underskjønn sang leverte de et konsertsett som satte sine landsmenn i Justice i et særdeles dårlig lys.

NattønskeDet eneste som manglet var at sola dro til pokker i vold og åskanten ved den altfor store Amfiscfenen lukket seg som speilkledte vegger, men akkurat det er vel oppgaver for mektigere institusjoner enn M83.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer