La hun opp som skuespiller og kom ut av skapet i en og samme tale?

Jodie Foster skapte forvirring da hun mottok æres-Golden Globe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller og regissør Jodie Foster (50) mottok natt til mandag hedersprisen Cecil B. DeMille lifetime achievement award under Golden Globe-utdelinga. Det var en tydelig beveget Foster som takket for prisen, men umiddelbart etterpå var forvirringen komplett.

Talen kunne både tolkes som Foster la opp i filmbransjen, om som om hun for spontant og for første gang ville kommentere sin seksuelle legning.

- Mens jeg står her og skrifter fikk jeg en plutselig en trang til å si noe jeg aldri tidligere har klart å si offentlig. En erklæring jeg er litt nervøs for. Kanskje ikke så nervøs som publisisten min, eller hva, Jennifer? Men, som dere skjønner har jeg bare tenkt å si det. Høyt og stolt. Jeg kommer til å trenge deres støtte, sa Foster ifølge E! News til den eksklusive forsamlinga i Beverly Hilton Hotel.

Snudde Men så snudde hun på flisa.

- Jeg er... single. Jeg bare tøyser, sa Foster og fulgte opp med en bemerkning om det å leve i offentlighetens søkelys. Foster har vært verdensberømt siden hun debuterte i rollen som prostituert i «Taxi Driver» som 13-åring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer