Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- La meg slippe å være naken

Salma Hayek ville endre manus.

(Dagbladet.no): Da Bandidas ble spilt inn, jobbet de norske regissørene med blant andre Salma Hayek og Penelope Cruz. De to skuespillerne er fast inventar på «mest sexy»-lister, og i «Bandidas» var det planlagt en scene der Hayek og Cruz skulle ha sex med en privatetterforsker. Hayek ba om å få slippe:


- Kan jeg få lov til å ha én film der jeg ikke er naken?

Regissørene sa ja, og endret scenen til at de to jentene i stedet kysser detektiven.

Dette er bare en liten bit av det de norske regissørene, Joachim Rønning og Espen Sandberg, snakket om på blått lerret 22. februar.

Bandidas har premiere førstkommende fredag.


Neste Blått Lerret er i kveld, Onsdag, og skal handle om tre filmer: «Uro», «Reprise» og «Sønner».

•Nicolai Kleve Broch og Stefan Faldbakken kommer for å snakke om «Uro». Filmens handling er lagt til politiets eliteenhet som driver infiltrasjons- og undercoverarbeid for å bekjempe narkotika og organisert kriminalitet.

•«Reprise» er en melankolsk komedie, og Joachim Trier og produsent Karin Julsrud kommer for å snakke om prosessen bak filmen.

Snart på norske kinoer: Joachim Rønning og Espen Sandberg har regissert «Bandidas», som kommer på norske kinoer førstkommende fredag. Foto: NORDISK FILM
Snart på norske kinoer: Joachim Rønning og Espen Sandberg har regissert «Bandidas», som kommer på norske kinoer førstkommende fredag. Foto: NORDISK FILM Vis mer

•«Sønner» er et drama om Lars, er 23-åring med et voldsomt temperament som har gitt ham trøbbel hele livet. Han oppdager at en eldre mann utfører overgrep mot yngre gutter, og starter et korstog mot overgriperen. Underveis mister han kontrollen, og kommer i fare for å ødelegge dem han vil beskytte. Erik Richter og forfatter Thomas Seeberg Torjussen kommer for å snakke om filmen.

Se mange flere videoer fra Blått Lerret her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media