- «L.A. Noire» utsatt til 2011

Ledelsen i Take-Two kritiseres for mangelen på kontroll etter nok en utsettelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Det svært etterlengtede og lenge utsatte «L.A. Noire» skulle etter planen bli sluppet i fjerde kvartal dette finansåret, altså før november og jul. Det skal utgiveren av spillet ha fortalt spillnettstedet Gamespot i juni.

Men nå skriver samme spillnettsted at finansanalytikeren Evan Wilson fra selskapet Pacific Crest Securities har fått bekreftet at spillet blir utsatt til neste finansår, som starter 1. november og strekker seg inn i 2011.

- Vi har fått bekreftet at «L.A. Noire» er utsatt fra fjerde kvartal og godt inn i finansår 2011. Så vidt vi vet har ikke Take-Two vist spillet til spillbutikker, skal Wilson ha skrevet i en rapport til investorer.

Wilson skal ha lagt skylden på ledelsen i Take-Two og mener «L.A. Noire» markerer utsettelse nummer 20 etter at den nåværende ledelsen tok over i 2007, hvor «L.A.Noire» alene har stått for tre av disse utsettelsene til selskapet. 

Evan Wilson skal videre ha fortalt investorer at han ikke tror selskapet vil nå målene for finansåret, som han mener i utgangspunktet var satt «konservativt lave». Men han påpeker at det negative resultatet i fjerde kvartal kan bli bedre om suksessen «Red Dead Redemption» fortsetter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer