La NRK hjelpe deg med sjekkingen i høst

Her er TV-høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Blant annet får vi delta på ville seilaser med Berserk gjennom Nordvestpassasjen - 103 år etter Roald Amundsen. Sjekketriks og stammekamper er også blant det mer ytterliggående på NRK-menyen.

Det var de nye programtilbudene rettet inn mot et yngre publikum som NRK selv vektla under presentasjonen av høstkolleksjonen på Marienlyst torsdag. «AF1» kommer til å gå lørdagene fra 22. november på NRK1 og NRK Super. Det er en kjærlighetsmusikal beregnet for ungdom. AF1 betyr Alle for én.

Gullrekka

Tradisjonsrike vinnere - av mange kalt Gullrekka - som Beat for Beat, Nytt på Nytt og Grosvold er på plass igjen på fredagskveldene når høstmørket senker seg for alvor. Det er også en gammel slager som Løvebakken med Øystein Bache i programlederstolen.

Kvitt eller dobbelt med Nadia Hasnaoui og hoveddommer Merete Smith kommer tilbake i beste sendetid på lørdagskveldene, med en toppremie på 96.000 kroner.

Motorsager og spyposer

Et nytt program med en kjent programleder er Tingenes tilstand, der Petter Schjerven skal gi oss landets mange samlere: Vi samler jo på alt fra pene piker på pengesedler til motorsager og spyposer. Med Schjervens egenartede formidlingsmåte kan dette for mange bli riktig trivelig på onsdagskveldene.

De som liker spenning kan glede seg til dramaserien Himmelblå - om hvordan det går når en ung alenemor fra Oslo skal begynne et nytt liv i fraflyttingstruede Ylvingen nordpå. Serien kommer til å gå i beste sendetid på søndager og starter 7. september.

TABLOID-TV: Fem menn fra forskjellige land møtes i London for å konkurrere om hjertet til 24 år gamle Carolina fra Sverige i «Den beste sjekkern» med premiere 4. september. Foto: NRK
TABLOID-TV: Fem menn fra forskjellige land møtes i London for å konkurrere om hjertet til 24 år gamle Carolina fra Sverige i «Den beste sjekkern» med premiere 4. september. Foto: NRK Vis mer

Kodenavn Hunter 2 byr på kriminalitet og politisk spill på høyt internasjonalt nivå, med blant andre Ane Dahl Torp og Kåre Conradi i rollene.

Ansikt til ansikt

Trond-Viggo Torgersen og Morten Krogvold er tilbake. Torgersen med et nytt, humoristisk spørreprogram og Krogvold med Ansikt til ansikt fra tirsdag 2. september. Han leverer ni programmer. Blant personlighetene han portretterer er Arthur Arntzen, Shabana Rehman og Henning Mankell.

Berserk i Nordvestpassasjen er det nok mange som ser fram til. Ingen norsk seilbåt har klart å forsere Nordvestpassasjen siden Roald Amundsen gjorde det for 103 år siden. Så spørs det hvordan det går med mannskapet på Berserk når de prøver seg. Programmene med Berserk kommer på NRK1, men premierdatoen er ikke satt.

Den beste sjekker’n og Last man standing er programmer som er satt opp på NRK3, og som nok appellerer til seere som har tid til overs for tabloide eventyrhistorier.

(NTB)

Kjendis.no kommer straks med mer fra NRKs høstlansering

La NRK hjelpe deg med sjekkingen i høst
LØRDAGSFLAGGSKIP: Nadia Hasnaoui og «Kvitt eller dobbelt».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer