«La oss prøve igjen, Baby»

Actionhelten Bruce Willis satte sammen en hjemmevideofilm for vinne sin hustru tilbake.

Bruce Willis er muligvis en tøff type på film. Men privat spiller Bruce på helt andre strenger. I et siste desperate forsøk på å få Demi tilbake, satte Bruce sammen en hjemmevideo.

Båndet viser de lykkeligste stundene paret har hatt sammen og med sine tre døtre siden de ble gift for 11 år siden.

Action-Bruce avsluttet videoen med følgende hjerteskjærende melding til sin kjære:

«Baby, la oss bli en familie til jul. Jeg elsker deg. Jeg savner deg. Jeg angrer. Vær så snill å la oss bli en familie igjen.»

Brast ut i gråt

Ifølge Demis venn James Cruice, brast Demi sammen i gråt da hun så videoen som hun mottok mens hun var på filminnspilling i Frankrike.

Og den hjemmelagde filmen hadde sin effekt: Demi bestemte seg for å gi Bruce en ny sjanse, og nå har superkjendisene varslet at separasjonen er trukket tilbake.

«Det var et fantastisk videobånd», sier Demis venn James Cruice til Now.

Bruce' video skal være en rørende, romantisk og vakker beretning om parets liv. Den inneholder sekvensker fra parets bryllup, Demis fødsler, bursdager, fester og ferier. Bruce har til og med tatt med den TV-sendte annonseringen av parets skilsmisse i kjærlighetsvideoen som varer i en time.

Etter at Demi hadde sett båndet ringte hun direkte til Bruce.

Hun ønsket en forsoning i god tid før ferien. Nå drømmer hun om en god gammeldags familiejul i hjemmet deres i Idaho, sier Cruice. Og han tror Demi får det som hun vil:

Snakker mer

- For å være helt ærlig snakker de mer sammen nå en før separasjonen, melder Cruise.

- Separasjonen har vært bra for dem, sier andre venner av paret.

Over telefonen fant paret raskt tilbake til hverandre:

- Demi har sagt at Bruce er en vanskelig samtalepartner. Han har vanskelig for å uttrykke følelser. Men over telefonen er han veldig ærlig, forteller Cruice.

De to skuespillerne ble klar over hvor vanskelig det var å gjøre det slutt da de skulle dele formuen seg i mellom: De ville begge at den andre skulle få mest.

- Paret begynte å finne unnskyldninger for å se hverandre igjen, forteller Cruice til magasinet Now.