Léa Seydoux blir den neste Bond-dama

Dermed er løpet kjørt for de norske og svenske kandidatene.

FEMME FATALE: Dette er skuespilleren som får den «skandinaviske» rollen i den 24. Bond-filmen. Foto: Stella pictures
FEMME FATALE: Dette er skuespilleren som får den «skandinaviske» rollen i den 24. Bond-filmen. Foto: Stella pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som Dagbladet avslørte tidligere i år, har både Ingrid Bolsø Berdal (34) og Synnøve Macody Lund (38) vært på audition og i møter med produsentene på Pinewood Studios i England med tanke på en sentral, skandinavisk rolle i den neste James Bond-filmen.

Ifølge Aftonbladet har også de to svenske skuespillerne Disa Östrand (27) og Ida Engvoll (28) vært inne i den samme prosessen, som totalt skal ha omfattet ikke flere enn åtte skuespillere.

Seks uker før innspillinga begynner, skriver den profilerte Daily Mail-journalisten Baz Bamigboye imidlertid at franske Léa Seydoux (29) har fått rollen som filmens femme fatale. Det er etter alt å dømme rollen skandinavene var aktuelle for.

Macody Lund bekrefter overfor Dagbladet at hun nå er ute av castingprosessen.

Seydoux er tidligere kjent fra såvel actionfilmen «Mission Impossible: Ghost Protocol» (2011), Quentin Tarantinos krigsepos «Inglorious Basterds» (2009) og fjorårets gullpalmevinner i Cannes, «Blå er den varmeste fargen».

- Det er litt synd at den skandinaviske rollen visstnok skal være skrevet ut til fordel for Léa Seydoux, men hun er en meget dyktig skuespiller og passer veldig godt som femme fatale, kommenterer Bond-eksperten Morten Steingrimsen, som som står bak fan-nettstedet Jamesbondmagasinet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer